Yüksek Müşteri Memnuniyeti

SVG

Yükselen Müşteri Satış Oranları

İhtiyaçlarınıza Özel Dökümanlar

Çiçeksepeti API Entegrasyonu

Tarih: 28.04.2021 04:10
 Çiçeksepeti Pazaryeri API Entegrasyonu ile toplu ürün listeleme ve sipariş yönetimi ile birlikte firmanız için süreçleri kısaltacak e-fatura, matbu fatura ve kargo entegrasyonlu kargo fişi yazdırma gibi ihtiyaç duyacağınız temel tüm çözümler ile birlikte gelişmiş fiyat ayarlamaları ve toplu ürün verisi güncelleme özelliklerine sizde hemen sahip olabilirsiniz.
Çiçeksepeti Pazaryeri API Entegrasyonu ile toplu ürün listeleme ve sipariş yönetimi ile birlikte firmanız için süreçleri kısaltacak e-fatura, matbu fatura ve kargo entegrasyonlu kargo fişi yazdırma gibi ihtiyaç duyacağınız temel tüm çözümler ile birlikte gelişmiş fiyat ayarlamaları ve toplu ürün verisi güncelleme özelliklerine sizde hemen sahip olabilirsiniz.

Ülkemizin en büyük pazaryerlerinden olan Ciceksepeti.com ile e-ticaret sitenizi ve diğer pazaryerlerindeki mağazalarınızı JET E-Ticaret Paketleri ile tümleşik sistem üzerinden yönetebilirsiniz. 

Tümleşik sistem Nedir?

E-Ticaret sitenizi ve diğer pazaryerlerini ayrı bir entegratör kullanma gereği duymadan profesyonel olarak yönetmenize imkan tanıyan alt yapıdır. Bu sayede farklı firmalardan alacağınız hizmet kesintileri ve sorunlarını minimuma indirmiş ve ayrı ayrı paneller üzerinden sağlayacağınız süreçleri kısaltmış olursunuz. Bir ürün eklediğinizde bu ürünün e-ticaret sitenizde X firmasından aldığınız pazaryeri entegrasyon hizmetine ve oradan da pazaryerlerine API ile yansımasını beklemenize gerek kalmaz. Tümleşik sistem doğrudan e-ticaret sitenize eklemiş olduğunuz ürünü dilediğiniz pazaryerinde anında API ile listelemenizi sağlar. Bu sayede yaşanabilecek kesinti ve/veya aktarım sorunları ile uğraşmanız gerekmez. Çok daha profesyonel bir yöntemdir.

Ülkemizde en gelişmiş pazaryeri entegrasyonlu tümleşik sistem sunan e-ticaret firması olan Jetteknoloji.com ile sizde şirketinizin ihtiyaçlarını karşılayabilir ve yaşamış olduğunuz zorlukları ortadan kaldırabilirsiniz.

Ciceksepeti.com Entegrasyonu Nasıl Çalışıyor?

Ciceksepeti.com için gerçekleştirmiş olduğumuz entegrasyon API üzerinden bağlantı sağlamaktadır. Tüm ürün ve sipariş işlemleri API kanalı üzerinden Ciceksepeti.com mağazanıza yansır. Bu genellikle anlık şekilde çalışır.

Artıları Nedir?
  • Tekli Ürün Listeleme,
  • Toplu Ürün Listeleme,
  • Sipariş Yönetimi,
  • Toplu Fatura Yazdırma,
  • Toplu Fiş Yazdırma,
  • Kargo Entegrasyonlu Kargo Fişi Oluşturma,
  • Kargo Fişi Tasarlama,
  • e-Fatura Entegrasyonu,
  • Toplu Ürün Verisi Güncelleme (desi, listeleme durumu, kargo hazırlık süresi vb.),
  • Gelişmiş Fiyat Ayarlama Çözümleri,
  • Gelişmiş Raporlar,
gibi çeşitli imkanlar sunulmaktadır. Bu imkanlar dahilinde firmanızın ürün sipariş, faturalandırma ve kargolama süreçleri çok daha kısa bir sürede gerçekleştirilebilir.

XML ile Ürünleri Pazaryerlerinde Listelemek

Tedarikçiniz veya kendi ürünleriniz için sahip olmuş olduğunuz XML bağlantıları üzerindeki ürünleri kolayca Ciceksepeti.com mağazanızda listelemeniz mümkündür.

Detaylı Bilgi

Daha kapsamlı bilgi için web sitemiz üzerinden e-ticaret paketlerimizi inceleyebilir veya bize [email protected] - 0850 302 87 83 iletişim kanallarımız veya müşteri hesabı oluşturarak Destek Sistemimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Demomuzu incelemek ister misiniz?

Yazılımlarımıza ait demoyu incelemeye aşağıdaki formu doldurarak başlayabilirsiniz.

Demoyu İncele!
Yükleniyor...